Vi har brugt Rie som fotograf og konsulent de sidste par år, hvor hun har løftet vores visuelle udtryk, og sat en ny standard for vores billedmateriale. Rie er altid top professional, samtidig med, at hun altid er smilende og imødekommende, hvilket gør det let at samarbejde med hende. Hun formår at skabe en afslappet stemning, og samtidig få det bedste frem i vores modeller. Jeg kan kun anbefale Rie, og vil til enhver tid bruge hende til fremtidige opgaver.

Jesper Larsen - Fotograf Rie
Jesper Larsen
Kommunikation & Marketingsansvarlig hos M.J.Michaelsen

Vi har brugt Rie som fotograf på flere forskellige projekter og vi har altid været meget tilfredse med hendes arbejde. Hun er professionel,kreativ og leverer altid resultater i topklasse.
Rie er en fantastisk fotograf, som jeg gerne giver mine varmeste anbefalinger

Anne Mette Christiansen
Partner Deloitte
Rie er den type fotograf, som altid formår at fange den rette stemning i et billede. Om det er jubel, glæde, kærlighed eller det rette moment.
Rie er meget kvalitets bevidst og sørger altid for at levere et produkt som er i top, og Rie er ikke bleg for selv at tænke kreativt i de opgaver hun får stillet.
Fotograf Rie Neuchs, FCN
Kristoffer Skaldhauge
Mediechef FC Nordsjælland

Jeg har brugt Rie som fotograf i forbindelse med landskampe, finaler og finale-kampagner i DBU Pokalen.
Rie har et fantastisk øje for de kommercielle vinkler ved events, kampe og i forbindelse med udvikling af kreative kampagner.
Vi har på alle opgaver opnået god synergi – Rie er energisk, proaktiv og selvstændig men samtidig også lydhør og god at sparre med!

Fotograf Rie Neuchs
Lise Daugaard
Projektleder

Lad mig reklamere for en fantastisk fotograf. Rie har lavet nogle fantastiske ting for Endless Jewelry. Vi bruger Rie i forskellige sammenhænge, men især, hvor billeder og video skal have den ekstra gnist af følelser og lækkerhed, der gør forskellen. Ud over at være en ekstremt dygtig fotograf, er Rie et ekstremt behageligt menneske, der er let at arbejde sammen med, selvom hun godt ved, præcius, hvad hun vil. Altid en fornøjelse at arbejde med Rie.

Fotograf Rie Neuchs, Jesper Nielsen
Jesper Nielsen
Ejer og founder af Endless Jewelry

Rie Neuchs har gennem et længere stykke tid og af flere omgange været en værdsat samarbejdspartner for Brøndby IF. Rie er professionel til fingerspidserne og leverer resultater i absolut topklasse. Derudover er hun et yderst behageligt menneske, hvorfor samarbejdet altid er en fornøjelse. Vi giver Rie vores varmeste anbefalinger.

Mikkel Davidsen
Kommunikationschef Brøndby IF

Første gang, jeg så på Rie’s navn, var da jeg arbejdede som kommunikationschef i Brøndby IF. Vi skulle bruge inspiration til en ny, energisk, følelsesladet og samtidig kommerciel stil, og fandt i den forbindelse ét af hendes billeder på nettet. Vi blev med det samme fascineret af hendes måde at fange alt det, der gør en oplevelse levende og nærværende, og tog kontakt. Jeg har siden da arbejdet sammen med Rie i forskellige sammenhænge – en årrække i Brøndby IF, hvor hun ud over at levere fotos til digitale medier, magasiner og udsmykning også stod bag en af de første reelle web-tv kanaler i dansk klubsport. Jeg har siden benyttet Rie flittigt i både FC Nordsjælland og Endless Jewelry, og hver gang fået tilført vores visuelle kommunikation en ny dimension af energi, nærvær, følelser og skarphed i budskabet. Rie har sin stil og sine klare idéer til håndværket, men hun er samtidig i stand til at tilpasse sit udtryk til den specifikke opgave med øje for det underlæggende budskab.

Fotograf Rie Neuchs
Steen Laursen
PR og kommunikationsdirektør, Endless Jewelry

Jeg har haft et professionelt samarbejde med Rie Neuchs igennem snart syv år. Vi har arbejdet sammen på opgaver, der både har haft karakter af reportage, portræt og baggrund, og Rie kan det hele.
Hun har et fantastisk godt overblik, en fin evne til at gribe stemningen i historien – og så kan hun rykke hurtigt, hvis det kræves.  Og lige så sød og empatisk, hun er at være på opgave med, lige så meget træder hun i karakter som boss, når der skal fotograferes. Hun er ikke bleg for at stille krav og bede folk om de vildeste ting. Det er meget befriende.

Fotograf Rie Neuchs, Pernille Siegumfeldt
Pernille Siegumfeldt
Journalist Magisterbladet

På Odsherred Teater har vi haft fornøjelsen af at arbejde med Rie flere gange. Hun er imødekommende, behagelig og professionel at arbejde sammen med. Hun kommer altid med kreative løsningsforslag til jobbet og et godt humør.

Joan Stræde
PR og Kommunikation Odsherred Teater